Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!
 

Tulajdonosi érdekképviselet

Kiadná, dolgoztatná floridai ingatlanját?

  • Hosszú-, vagy középtávú távú kiadás?
  • Rövid távú kiadás?
  • Hozammaximalizálás?
  • Költség és adóoptimalizálás?
  • Floridai ingatlannal rendelkezik, és üzemeltetőt bízna meg, esetleg váltana?
  • Beindítaná ingatlanja jövedelemtermelő képességeit?

Állunk rendelkezésére!

Társaságunk legfőbb erőssége a turisztikailag frekventált helyen lévő ingatlanok teljes körű üzemeltetése, rövid távú bérbeadása. Évek óta sikeresen üzemeltetjük partnereink floridai ingatlanjait. Várjuk Önt is, hogy tapasztalatainkat, tudásunkat az Ön szolgálatába is állítsuk!

Elsődleges célunk egy biztos alapokon nyugvó üzleti vállalkozás, ahol a befektetők, tulajdonosok és az üzemeltetők közötti jó kapcsolat mindkét fél számára jövedelmező üzletet hozzon létre. Ezért is alapítottuk vállalkozásunkat szoros együttműködésben az amerikai és magyar jogban és könyvelésben jártas partnerekkel, valamint a mindkét piacot jól ismerő, a folyamatmenedzsmentben profi üzlettársakkal.

Olyan bevételt tudunk generálni ügyfeleink számára tisztán és legálisan, ami az Amerikai Egyesült Államokban, dollárban jelenik meg, hosszú távon és kiszámíthatóan. Ezekkel a befektetésekkel a kockázatot minimalizálva tudunk elérni az amerikai ingatlan piacon a turizmussal karöltve megfelelően magas hozamot, mellyel az ügyfeleink garantáltan elégedettek.

Fő elvünk, hogy csak azon ingatlanok kezelését vállaljuk el, amelynek az elérését az év bármelyik szakában meg tudjuk oldani egyetlen óra alatt!

A Dorisflorida csapata és a Greale Csoport egy magyar-amerikai kapcsolatok mentén létrejött, a hosszú távú befektetési célokat megvalósító szövetség, számos megbízható partnercég közötti együttműködéssel, magyar és amerikai ingatlan befektető és üzemeltető cégek hálózata, a teljes és komplex szolgáltatásokért.

A helyszínen, Floridában a sarasotai, itthon a budapesti irodánkban elérhetőek vagyunk.