Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

Kiemelkedő életminőség golfpálya mellett!

Lakás eladó - Bradenton - Florida

245 000 USD

Bradenton

HSZ: 3333491 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 96 m2 Hálószobák 2
Az ingatlanadó összege 2023-ban 2.300 USD volt.
A közös költség 1.200 USD havonta.

A vásárlás teljes költsége:
- A vételár 245.000 $
- Kötelező golftagság belépési díj 3.500 $
- A vásárlás kinti költsége 4.200 $
- Műszaki ellenőr 400 $
- Ügymenet 2%, azaz 4.900 $
Összesen: 258.000 $
Jöjjön és élje ki golfszenvedélyét ezzel a megfizethető, 2/2-es lakással, kocsibeállóval. Élvezze a széles kilátást a 2. emeletről (lift a könnyű megközelíthetőség érdekében), kilátással a látványos Tara Golf and Country Clubra és a Terraces saját medencéjére. Egyetlen lépésnyire a golfpályától, a teniszpályáktól, és a medencétől.

Frissen festett falak, felújított terasz. A fő hálószobában (master) nagy gardróbhelyiség található, a hálószobából, az ágyból pedig kilátás nyílik a teljes parkra.
További bónuszként a lanai hurrikán redőnyökkel rendelkezik, hogy nyugalmat biztosítson, amikor távol van.
A klubházban finom ételeket, hétköznapi étkezési lehetőséget kínálnak. Grillszoba, golfüzlet, fitnesz, fűtött medence, gyógyfürdő, tenisz, bocce labda, röplabda, vonaltánc, kártyák, bingó, könyvklub, ebédlő, tantermek, és szervezett társasági események.

A Tara tulajdonjogával jár 3.500 USD egyszeri kötelező golftagság hozzájárulási díj, a havi 1.200 USD-ért a felső kategóriás csomag a Tara Master Association jár, amely kiépített Xfinity TV-t és nagy sebességű internet szolgáltatást is tartalmaz, az HOA-val együtt.

Tara lakóparkunk kényelmes helyen, az I-75 közelében található, rövid autóútra a Mexikói-öböl strandjaitól, a Van Wezel előadóművészeti központtól, a St. Armands Key-től és a környék számos színvonalas éttermétől. A közelben található főbb bevásárló helyek közé tartozik a Lowes, a Publix, a Home Depot, a Target, a Best Buy és több további kiskereskedő. A University Town Center mindössze egy kijárattal délebbre található a University Parkway-n.

Az ingatlan kulcsrakészen, a jelenlegi állapotában eladó, a személyes tárgyak kivételével a teljes bútorzat a vételár részét képezi.

Ingatlan adatai

Irányár:245 000 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Bradenton
Irányítószám:34203
Emelet:2. emelet
Alapterület:96 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Építés éve:1991
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!