Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

3 hálós családi ház saját medencével!

Családi ház eladó - Bradenton - Florida

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2023-12-28
Hasonló eladó ingatlanok itt >

519 900 USD

Bradenton

HSZ: 3157431 USA, Florida
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 152 m2 Hálószobák 3
Az ingatlanadó várható összege 2.627 USD.

A vásárlás teljes költsége:
- A vételár 519.900 $
- A vásárlás kinti költsége 6.227 $
- Műszaki ellenőr 700 $
- Ügymenet 2,7%, azaz 14.037 $
Összesen: 540.864 $
Eladásra kínáljuk ezt a modern ízléssel felújított, három hálószobás, két fürdőszobás, duplagarázsos, medencés házat a Windsor Park csendes, központi környékén, Bradentonban!

Felújítások:
új tető (2017),
új hűtő-fűtő klíma rendszer (2019),
felújított medence (2023).

Nincs HOA díj! Nyugodtan hozza magával csónakját/lakókocsiját a méretes telekre (1213 m2).

A házhoz közelítve rögtön észreveszi majd a friss festést és a professzionális tereprendezést. A barátságos bejárat egy ízlésesen felújított otthonba vezet nyitott, nappali stílusú lakótérrel, új belső festéssel, új luxus vízálló vinyl padlóval és modern berendezési tárgyakkal.

A központi fekvésű konyhát gyönyörűen felújították egyedi, shaker stílusú szekrényekkel, rengeteg tárolóval, kvarc munkalapokkal, rozsdamentes acél készülékekkel, mozaik dizájn csempével és lebegő polcokkal. A nyitott koncepciójú konyha, étkező és nappali kombináció megkönnyíti a vendégek szórakoztatását!

A fő lakosztály tágas és világos, saját fürdőszobával és gardróbbal. A klasszikus stílusú fürdőszobában kerámia padló, metró csempézett zuhanyfülke és felújított, modern mosdó található. A két vendég hálószoba új plüss szőnyeggel borított, ahol mindenki számára elegendő hely áll rendelkezésre. Vendégei imádni fogják a divatos fürdőszobát, amely kerámia padlót és csillogó zuhany/kád csempékkel nyűgözi le az eső zuhany alatt!

Tolóajtók vezetnek a járólapos Florida szobába, mely egész évben használható! Élvezze a floridai életstílust a maga teljességében a saját, teljesen bekerített és árnyékolt hátsó kertjében, az Oázisban, amely újonnan felújított medencével és hatalmas fedett terasszal büszkélkedhet. Már a vízvezetékek is be vannak szerelve álmai leendő kültéri konyhája számára.

Az ingatlan közel van az IMG Academy-hez, a Pinebrook Ironwood golfpályához, a környék iskoláihoz és olyan érintetlen, díjnyertes strandokhoz, mint az Anna Maria-sziget és a Holmes Beach. A Cortez Blvd éttermei és vásárlási lehetőségei könnyen elérhetők, valamint mindössze percekre van Bradenton belvárosának éttermeitől, a vásárlási lehetőségektől!

Ingatlan adatai

Irányár:519 900 USD
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:USA, Florida
Helység:Bradenton
Alapterület:152 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:duplagarázs
Kilátás:kertre néző
Tenger távolsága:5000 m
Szintek száma:1
Extrák:kp-i klíma, medence
Telek terület:1 213 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!