adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 3157431
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3157431
Ingatlan adatai
Irányár: 519 900 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 152 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 213 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a modern ízléssel felújított, három hálószobás, két fürdőszobás, duplagarázsos, medencés házat a Windsor Park csendes, központi környékén, Bradentonban!

Felújítások:
új tető (2017),
új hűtő-fűtő klíma rendszer (2019),
felújított medence (2023).

Nincs HOA díj! Nyugodtan hozza magával csónakját/lakókocsiját a méretes telekre (1213 m2).

A házhoz közelítve rögtön észreveszi majd a friss festést és a professzionális tereprendezést. A barátságos bejárat egy ízlésesen felújított otthonba vezet nyitott, nappali stílusú lakótérrel, új belső festéssel, új luxus vízálló vinyl padlóval és modern berendezési tárgyakkal.

A központi fekvésű konyhát gyönyörűen felújították egyedi, shaker stílusú szekrényekkel, rengeteg tárolóval, kvarc munkalapokkal, rozsdamentes acél készülékekkel, mozaik dizájn csempével és lebegő polcokkal. A nyitott koncepciójú konyha, étkező és nappali kombináció megkönnyíti a vendégek szórakoztatását!

A fő lakosztály tágas és világos, saját fürdőszobával és gardróbbal. A klasszikus stílusú fürdőszobában kerámia padló, metró csempézett zuhanyfülke és felújított, modern mosdó található. A két vendég hálószoba új plüss szőnyeggel borított, ahol mindenki számára elegendő hely áll rendelkezésre. Vendégei imádni fogják a divatos fürdőszobát, amely kerámia padlót és csillogó zuhany/kád csempékkel nyűgözi le az eső zuhany alatt!

Tolóajtók vezetnek a járólapos Florida szobába, mely egész évben használható! Élvezze a floridai életstílust a maga teljességében a saját, teljesen bekerített és árnyékolt hátsó kertjében, az Oázisban, amely újonnan felújított medencével és hatalmas fedett terasszal büszkélkedhet. Már a vízvezetékek is be vannak szerelve álmai leendő kültéri konyhája számára.

Az ingatlan közel van az IMG Academy-hez, a Pinebrook Ironwood golfpályához, a környék iskoláihoz és olyan érintetlen, díjnyertes strandokhoz, mint az Anna Maria-sziget és a Holmes Beach. A Cortez Blvd éttermei és vásárlási lehetőségei könnyen elérhetők, valamint mindössze percekre van Bradenton belvárosának éttermeitől, a vásárlási lehetőségektől!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek