Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

2 hálós, 2 fürdős, könnyen kiadható lakás Sarasota golfpálya mellett!!

Lakás eladó - Sarasota - Florida

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2024-01-18
Hasonló eladó ingatlanok itt >

286 000 USD

Sarasota

HSZ: 3157430 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 103 m2 Hálószobák 2
Az ingatlanadó várható összege 2.745 USD.
A közös költség várható díja havi 317 USD.

A vásárlás teljes költsége:
- A vételár 286.000 $
- A vásárlás kinti költsége 5.679 $
- Műszaki ellenőr 400 $
- Ügymenet 3%, azaz 8.580 $
Összesen: 300.659 $
Eladásra kínáljuk ezt a kulcsrakészen bútorozott és azonnal beköltözhető, két hálószobás és két fürdőszobás lakást, mely tágas térben igazán kényelmes életet kínál. Az ingatlan ideális helyen, a Palm Aire Country Club festői golfpályái mellett található.

Ez a stílusos és gondosan karbantartott rezidencia kényelmes és funkcionális, új tetővel (2022) és hurrikán-biztos ablakokkal várja új tuilajdonosát.

A külön külső bejárattal is rendelkező konyhában rengeteg pult található az Ön kényelme érdekében. A hálószobák rendkívül tágasak, és bőséges tárolóhelyet kínálnak – tökéletesen illeszkednek az egész éves vagy a szezonális lakhatási igényekhez.

Élvezze a buja golfpálya és a nyugodt tavat körülölelő festői tájat. A tágas fő lakosztály saját fürdőszobával, tágas gardróbbal és egy második fali szekrénnyel kényezteti Önt, amely további oakolóhelyet kínál.

Élvezze a közösségi medencéket, a klubházat és a fitneszközpontot a közelben. A lakás havi közösségi díja ésszerű, és fedezi a kártevőirtást és a víz/csatorna/szemétszállítás költségeit. A Palm Aire Country Club tagsága ugyan nem kötelező, ám hozzáférést biztosít két 18 lyukú bajnoki golfpályához, teniszpályákhoz és az élénk társasági élethez.

A Palm Aire mindössze pár percre található a híres UTC Mall bevásárlóközponttól, ahol számos vásárlási és étkezési lehetőség várja a vendégeket. Könnyen elérhető a Nathan Benderson Park, a Sarasota Bradenton repülőtér, Sarasota belvárosa, a Lakewood Ranch és kevesebb, mint 8 mérföldre van az I75, gyors hozzáférést biztosítva számos étteremhez, parkhoz, valamint az UTC bevásárlóközpont és a környező területek kivételes vásárlási élményéhez.

Ingatlan adatai

Irányár:286 000 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Sarasota
Emelet:1. emelet
Alapterület:103 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:parkra néző
Tenger távolsága:8000 m
Szintek száma:1
Extrák:kp-i klíma, medence
Építés éve:1973
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!