Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

3 hálós csodaszép floridai családi otthon saját medencével!

Családi ház eladó - Bradenton - Florida

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2023-11-17
Hasonló eladó ingatlanok itt >

699 000 USD

Bradenton

HSZ: 3147356 USA, Florida
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 167 m2 Hálószobák 3
Az ingatlanadó várható összege 6.095 USD.
A közös költség díja havonta 20 USD.

A vásárlás teljes költsége:
- A vételár 699.000 $
- A vásárlás kinti költsége 11.235 $
- Műszaki ellenőr 700 $
- Ügymenet 2,7%, azaz 18.873 $
Összesen: 729.808 $
Köszöntjük ebben a lélegzetelállító családi házban, Northwest Bradenton területén. Ha olyan tökéletesen felújított ingatlant keres, amelyen semmit sem kell változtatnia, ne keressen tovább!

Ez a ház magas boltíves mennyezettel, luxus vynil padlóval, viharbiztos ablakokkal, 2 autónak garázzsal, belső mosodával, tágas lakóterekkel és valódi osztott alaprajzzal rendelkezik.

A további felújítások közé tartozik a 2022-es tető, a 2021-es Wi-Fi-képes vízmelegítő, a 2023-as elektromos panel, valamint a nemrégiben felújított és újjáépített medence/fürdő kombináció. Az udvar szépen parkosított, könnyen karbantartható.

A konyha minden séf álma, kiegészítve bárral, beépített bortartókkal, hatalmas, hatszemélyes szigettel, beépített dupla sütővel, Bosch hűtőszekrénnyel, hozzáillő rozsdamentes készülékekkel és mosogatóval. A gyönyörű gránit és egyedi fehér shaker szekrény, amely az egész konyhát összefogja, a nappaliban folytatódik egy hatalmas beépített TV-állvánnyal.

A hagyományos nappali mellett a fatüzelésű kandalló körül kényelmesen elhelyezésre került egy másodlagos családi ülősarok is. A süllyesztett világítás, a LED-es háttérvilágítású polcok, a dizájnos mennyezeti ventilátorok és világítótestek fényűző hangulatot kölcsönöznek a nappali-étkező-konyha területnek.

A ház nyugati végén található két nagy hálószoba közös fürdőszobával, amely teljesen fel lett újítva. A ház másik végében található az elsődleges lakosztály egy nagy gardróbbal és az újonnan felújított fürdőszobával, gyönyörű csempézett zuhanyzóval és dupla mosdóval.

Ahogy tolóajtókon át kilép a fedett hátsó teraszra, olyan kültéri oázisba jut, mely éppoly lenyűgöző, mint a ház belső terei. A szúnyoghálóval védett terasz, a szabadtéri zuhanyzó és a teljesen bekerített hátsó udvar tökéletes pihenést biztosít minden egyes nap.

A ház ideális helyen, a Woods of Palma Sola igen keresett negyedében, a környék egyik legeldugottabb zsákutcájában található, mindössze két percnyi autóútra a Publix épületétől és a hamarosan elkészülő Target Komplexumtól.
Az Anna Maria-sziget díjnyertes strandjai is csak 8 mérföldre vannak.

Ingatlan adatai

Irányár:699 000 USD
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:USA, Florida
Helység:Bradenton
Alapterület:167 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:duplagarázs
Kilátás:kertre néző
Tenger távolsága:1000 m
Szintek száma:1
Extrák:kp-i klíma, medence
Építés éve:1984
Telek terület:1 051 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!