Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

Lakás eladó - Miami - Florida

Lakás eladó - Miami - Florida

575 900 USD

Miami

HSZ: 2976903 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 1 m2 Hálószobák
Az East Edgewater-i Biscayne-öbölre néző, 200 méteres, lenyűgöző homlokzatával büszkélkedő Missoni Baia a mai építészet egyedülálló alkotása. A nemzetközileg elismert Hani Rashid, az Asymptote Architecture munkatársa tervezte, és az OKO Group építette Vladislav Doronin, Európa egyik legsikeresebb fejlesztőjének vezetésével.

A Missoni Baia páratlan minőségi otthon-élményt kínál, amely ugyanolyan jellegzetes, mint a világ egyik leglegendásabb divatháza, a Missoni. A New York-i tervezők, Paris Forino Angela és Rosita Missoni kreatív irányítása alatt született a torony 249 elegánsan kialakított, egy-öt hálószobás rezidenciája, berendezésük és a műalkotások, amelyek kiegészítik az Asymptote modern építészeti tervét.

Az épület Miamiban páratlan felszereltséget kínál – ideértve az olimpiai méretű medencét és a város egyik legnagyobb és legelegánsabban berendezett gyógyfürdőjét. A Missoni Baia új mércét állít fel a minőség és a kifinomultság terén East Edgewater területén.

A Missoni Baia közvetlenül a Biscayne-öböl mentén található, East Edgewater gyorsan növekvő negyedében – a Biscayne Boulevardtól keletre, a Venetian és Julia Tuttle Causeways között – a népszerű Miami Design District, Wynwood Arts District, Midtown és Downtown Miami negyedek szomszédságában. Miami legjobb úti céljai közé tartozik a luxusvásárlások, az előkelő éttermek, valamint a világszínvonalú művészet és kultúra révén.

A Missoni Baia lakosok kizárólagos hozzáférést kapnak a Key Biscayne-ben található Grand Bay Clubba. Ez a privát tengerparti klub kiváló felszereltséggel, strandszolgáltatásokkal és ízletes ételekkel várja vendégeit. A pihentető délutánokra vágyó családok könnyű falatokat fogyaszthatnak a medence mellett, vagy játszhatnak a játszótéren. A partitervezési szolgáltatások minden típusú rendezvényhez rendelkezésre állnak, az elbűvölő buliktól a kifinomult üzleti ebédekig. A Grand Bay Club mindenki számára tartogat valamit.

Ingatlan adatai

Irányár:575 900 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Miami
Alapterület:1 m2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:teremgarázs
Tenger távolsága:200 m
Szintek száma:1
Extrák:kp-i klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!