Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

Fektessen be Floridában a biztos hozamért!

Lakás eladó - New Port Richey - Florida

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2023-12-28
Hasonló eladó ingatlanok itt >

119 000 USD

New Port Richey

HSZ: 2846062 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 90 m2 Hálószobák 2
Fektessen be Floridában és egy hosszútávú kiadással biztosítson be egy rendszeres jövedelmet.

Az ingatlan 90 m2 alapterületű, 2 hálószoba és 1 fürdőszoba került benne kialakításra és egy kellemes környezetet biztosító lakóparkban található.

Miért érdemes New Port Richey-i ingatlanba fektetni?
New Port Richey Tampától északra, Florida nyugati partján található, és gyönyörű természeti tájakat, fehér strandokat és elsőrangú szolgáltatásokat kínál lakóinak. Számos éttermet, klubot, bevásárlóközpontot és egyéb szolgáltatást találunk itt. A környék különféle fesztiváloknak és kulturális kezdeményezéseknek ad otthont, amelyek Tampa központjának közelségével együtt keresett és előnyös turisztikai célponttá teszik. A fentiek mellett arról sem szabad elfeledkezni, hogy Tampa Nyugat-Florida legfőbb városaként kiemelkedő üzleti központ is, és az Egyesült Államok 1000 legnagyobb bevételű vállalata közül többnek is otthont ad. New Port Richey azoknak is a kedvenc úti célja, akik a nyugdíjkorhatár elérésekor úgy döntenek, hogy Florida enyhébb éghajlatú vidékeire költöznek, hogy élvezhessék a környék által kínált kiváló szolgáltatásokat, valamint a gyönyörű strandokat.

Azoknak, akik a stabil és hosszú távú bérbeadási bevételt részesítik előnyben a turizmus mellett másik előny, hogy New Port Richey kiváló lakóhely a családok számára is, hiszen számos oktatási és egyetemi intézménynek ad otthont.

Ez a New Port Richey-i ingatlan 7.140 USD éves nettó bevételt termel.

Ha úgy dönt, hogy rövid- vagy középtávú befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, amelyet stabil és folyamatos bérbeadási bevétel jellemez, egy floridai ingatlan különösen megfelelő lehet Önnek.

Ingatlan adatai

Irányár:119 000 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:New Port Richey
Alapterület:90 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!