Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Rendeljen nálunk saját floridai ingatlant!

Álomélet a Golfpályán

Ház eladó - Sarasota - Florida

350 000 USD

Sarasota

HSZ: X1752862 USA, Florida
Kategória eladó Típus ház Alapterület 223 m2 Hálószobák 2

Sarasota belvárosához közel, a helyi Rózsadombon, Palmer Ranch-en, zárt lakóparkban és golfpályán gyönyörű ház eladó !

A Stoneybrook Golf and Country Club-ban
saját medencével , 2 garázzsal , 2 nagy szobával, vendégszobával, medenceparti konyhával egy kivételes életminőséget hoz az új tulajdonos életébe. A ház értékét külön emeli az ,hogy tóra néz a terasz. A belső út végén helyezkedik el az ingatlan, nagyon csendes. Nagyon sok fény áramlik a nagy ablakokon, a fő része kétszintes.

A fő hálószoba ablakai a medencére és a jakuzzira néznek, háttérben a tóval. Az emeleten található a vendég hálószoba fürdővel, de az előtér könnyen egy 3. hálóvá alakítható. Nagyméretű a belső mosószoba, nagy tárolókkal. A klubház nemrégiben került felújításra, a lakók látogathatják a megújult fitnessközpontot, a medencét , a teniszpályákat , a gyógyfürdő részleget és a World Class Arthur Hill 18 lyukú golfpályát. A golfpálya és a klubház zárt, nem fogad külső tagokat. Kivételes lehetőség a befektetésre, mert a házi szabályok engedik az 1 hónapos kiadást is. ( Évente 12 különböző vendég foglalhatja , de minimum 1 hónapra. )A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb floridai ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló floridai ingatlanokról.

Ingatlan adatai

Irányár:350 000 USD
Kategória:eladó
Típus:ház
Megye:USA, Florida
Helység:Sarasota
Irányítószám:34238
Alapterület:223 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Ingatlan állapota:
Parkolás:garázs
Szintek száma:1
Építés éve:1997
Telek terület:850 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlaniroda

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!