adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3349236
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3349236
Ingatlan adatai
Irányár: 499 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 144 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1988
Szintek száma: 1
Telekterület: 688 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Üdvözöljük ebben a bájos 3/2 medencés otthonban, COLONIAL OAKS barátságos és hívogató környékén. Ez a felújított, beköltözésre kész és nagyon jól karbantartott otthon lenyűgözi majd, amikor belép az ajtón. Az osztott alaprajz magánéletet biztosít Önnek és vendégeinek. A Great Room boltíves mennyezettel büszkélkedhet, dupla tetőablakkal és egy kőburkolatú elektromos kandallóval, amely gyönyörű fókuszpont. A felújított konyhában fa szekrények, gránit pultok, rozsdamentes acél készülékek és reggelizőpult található. Az otthon vendégszárnyában 2 hálószoba található bőséges gardróbbal, ízlésesen felújított, gránit mosdóval felszerelt fürdőkád és zuhanyzó/kád kombó. Az elsődleges hálószoba egy gyönyörűen felújított, természetes fénnyel megvilágított fürdőkádhoz vezet, melyben dupla mosdókagyló egy esztétikus mosdókagylóban és egy gyönyörűen csempézett zuhanyzó található. A gondosan karbantartott ingatlan egyéb figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a teljes mosókonyha gardróbbal, egy kétautós garázs, gyönyörű tereprendezés és járdaszegély, valamint a legkiválóbb szabadtéri medence. A teljesen zárt sós vizű medencét egy gyönyörű, hívogató burkolt terasz veszi körül, és rengeteg hely van a bútoroknak.
A tető (2022), a klíma (2017), a HWT (2022).
Árvízi biztosítás nem szükséges!
Csak egy rövid távolságra található a COLONIAL OAKS több mint 20 hektáros, karbantartott park, amely piknikmenedékekkel, sétautakkal, játszótérrel, tenisz-/pickleball-/kosárlabdapályákkal és egy fedett szabadidős pavilonnal büszkélkedhet, amely különféle tevékenységeknek ad otthont. A Colonial Oaks alacsony, 396 dolláros éves HOA-díjjal rendelkezik, és számos bevásárlónegyed közelében található, beleértve az UTC Mall bevásárlóközpontot, az "A" besorolású iskolákat, kórházakat, a Benderson Parkot és az I-75-höz való könnyű hozzáférést.

Nagyon jó befektetés személyes használatra és bérbeadásra egyaránt!
Ennek a családi háznak már 3 hónapra történő kiadásával a teljes éves fenntartási költsége fedezhető, így akár 8-9 hónapig a tulajdonosa "szinte" díjmentesen használhatja!
Az általunk értékesített ingatlanoknak igény szerint vállaljuk a továbbiakban is a turisztikai célból történő kiadását.
Teljes körű ügyintézés magyar nyelven!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: Szeptember hónapban kérem, csak írásban, vagy hétköznap 17h és 18h között Viber-en keressenek.
+36306936328      
Honlap:
 
Képek