adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3157432
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3157432
Ingatlan adatai
Irányár: 550 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 141 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 811 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Üdvözöljük álmai floridai oázisában!

Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző, három hálószobás, két fürdőszobás családi házat duplagarázzsal. Nyitott alaprajzával és osztott hálószoba elrendezésével ez a rezidencia kényelmet és magánéletet kínál Önnek és szeretteinek.

Amint belép, azonnal észreveszi majd az ízléses járólap padlóburkolatot, amely az egész házban végighúzódik, hűvös és elegáns megjelenést biztosít. A semleges dekoráció és a modern ízlésű felújítások, beleértve a tolóajtókat és a bájos faldekorációt, üdévé és hívogatóvá varázsolják ezt az otthont.

Ennek az ingatlannak az egyik igazi fénypontja a hihetetlen külső tér, amelyet azok számára terveztek, akik értékelik a floridai életmódot. Képzelje el, hogy a csillogó medence mellett pihen, élvezi a meleg napsütést, vagy lazít a fedett pihenő sarokban, ahol hangulatos tűzrakóhely várja a hűvös estéket. A túlméretezett lanai ketrec biztosítja, hogy nem kívánt vendégek nélkül élvezze a pihenést a szabadban.

Ez a kiváló helyen épült ház éttermek, bevásárlóhelyek és egyéb szolgáltatások széles skálája közelében van, így biztosítva, hogy minden, amire szüksége van, pár perc alatt elérhető. Aki pedig szereti a strandot, annak szerencséje van – a Siesta Key és más gyönyörű strandok csak pár percre vannak, így a part menti életet a lehető legteljesebb mértékben átélheti

Ideje megélni a floridai álmot!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek