adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3147355
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3147355
Ingatlan adatai
Irányár: 769 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 229 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 2002
Szintek száma: 1
Telekterület: 964 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a teljesen felújított -és teljesen berendezett - Sarasota területén található, 3 hálószobával és egy hobbiszobával rendelkező ingatlant. A hobbiszoba negyedik hálószobaként vagy irodaként is funkcionálhat. A ház nyugodt és csendes utcában épült.

Ez a csodálatos, egyszintes családi ház mindössze 13 mérföldre található a világhírű Siesta Key strandtól és 11 mérföldre Sarasota belvárosától. 2,5 mérföld az Urfer Family Park, amely játszótereket, fitnesz pályát és egy 1 mérföldes tanösvényt kínál. Csak pár percre van a bájos Siesta Key Village-től, amely kiváló étkezési lehetőségeket kínál olyan helyeken, mint a Daquiri Deck és az Old Salty Dog, valamint rengeteg vásárlási lehetőséget.

Amikor megérkezik ebbe a házba, egy előcsarnok fogadja majd, amely a tágas nappali-étkezőbe vezet, magas mennyezettel és egy nagy tolóajtóval, ahonnan kiléphetünk a teraszra.
A nappaliban plüss kanapék, egy nyugágy és egy TV található. A szomszédos, modern konyha egy nagy szigettel is rendelkezik, négy bárszékkel, minden készülék rozsdamentes acél borítású és gyönyörű kvarc munkalapok fedik a pultokat.
A folyosón találja a hálószobákat. Az elsődleges hálószobában egy nagy ágy, rengeteg gardróbhely, egy íróasztal a távoli iroda kialakításához és egy TV található. A második hálószobában egy szintén nagy ágy várja.
Az elegáns, felújított fürdőszobában mosdó és zuhanyzó/kád kombináció került elhelyezésre. A harmadik hálószobában egy ágy és rengeteg szekrény található. A harmadik fürdőszobában egy nagy zuhanykabin található levehető zuhanyfejjel.

A kertben várja a szabadtéri oázis. Ez a tágas, részben bekerített hátsó udvar tökéletes a család és vendégei szórakoztatására. A szabadban pihenhet árnyékolt teraszán, vagy pancsolhat saját, fűtött, sósvízű medencéjében.
Kültéri teraszbútorok és egy lengő függőágy is található itt, amelyben hátradőlhet, és magába szívhatja a floridai napsütést.

További felújítások: új klímaberendezés (2022), vízlágyító (2022), új ereszcsatornák (2022), mosó- és szárítógép (2021), új konyhai készülékek (2021), új medence vízmelegítő és a víz sós vízre történő cseréje (2021), mind a 3 fürdőszoba felújítása (2022), új konyha (2022) és új padló (2022), valamint új laminált padló minden hálószobában (2021).

Ez az egyik legkényelmesebb lakóövezet Sarasota egész területén.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek