adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3132095
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3132095
Ingatlan adatai
Irányár: 494 900 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 154 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1996
Szintek száma: 1
Telekterület: 602 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Ez a rejtett gyöngyszem Sarasotában a közelmúltban lett felújítva, és egy privát, szúnyoghálóval védett medencével és egy vadonatúj egyedi konyhával rendelkezik.

A legutóbbi belsőépítészeti fejlesztések mellett ez a ház 2019-ben kapott új tetőt, valamint 2019-es a klíma rendszer és vízmelegítő is. Az ingatlan járólappal burkolt, boltíves mennyezete pedig letisztult vonalakkal és modern frissítésekkel rendelkezik a fürdőszobákban és a hálószobákban.

A konyha a szakácsok álma, kvarc munkalapokkal, új rozsdamentes acél készülékekkel, hatalmas mosogatóval, modern, ergonomikus kialakítású szekrényekkel, bőséges tárolóhellyel és egyedi világítással, valamint beépített borhűtővel és bárszékekkel.

A privát teraszon beépített bluetooth hangszórók és lámpák találhatók, valamint egy behúzható/forgatható TV-készülék, amely tökéletes a szórakozáshoz a nap bármely szakában.

A Forest Pines hangulatos környéke egy kedves, kicsi közösség, amely közel van az UTC bevásárlóközponthoz, az SRQ repülőtérhez és a University Parkway közlekedési folyosójához, amely így könnyű hozzáférést biztosít az éttermekhez, vásárlásokhoz, orvosi rendelőkhöz és sok máshoz.

Ez az ingatlan korlátozások nélkül bérbeadható.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek