adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Anna Maria 
 

Hivatkozási szám: 3126417
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3126417
Ingatlan adatai
Irányár: 699 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 76 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1973
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma
Részletes leírás
Figyelmébe ajánljuk az egyik legkeresettebb társasházi közösséget a gyönyörű Anna Maria-szigeten! A történelmi Pine Ave-n található ez az egyedülálló, két hálószobás és két fürdőszobás lakás, amelyben az egész belső teret teljesen átalakítottak.

Az európai stílusú konyhában étkezőfülke, sziget bár ülőhelyekkel, teljes méretű hűtőszekrény, kvarc munkalapok, teljes méretű mosó- és szárítógép található.
A helyi parkra és a tenger felé vezető csatornára nyíló akadálytalan kilátás mellett két teljes fürdőszoba található ebben az ingatlanban, ami szinte egyedülálló.

A The Bayou minden egységéhez külön dokk és csónakkikötő tartozik. A területet egyik végén a gyönyörű Öböl-part, míg a másik oldalon a történelmi Anna Maria városi móló szegélyezi, így elmondhatjuk, hogy a Pine Avenue valóban mindenki számára tartogat valamit.

Ez már egy sikeres múlttal rendelkező, bérelhető ingatlan, amely kulcsrakészen van berendezve mindennel, ami egy tökéletes szigeti kiruccanáshoz és egy fantasztikus befektetéshez szükséges.

A fotókon látható kajak és néhány személyes tárgy nem része az ajánlatnak.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek