adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 3093811
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3093811
Ingatlan adatai
Irányár: 719 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 157 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1970
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 010 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Üdvözöljük álmai otthonában! Nyugalom és luxus várja Önt, amikor belép ebbe a magas pálmafákkal, buja növényzettel és színes virágokkal gyönyörűen parkosított kerti oázisba. A nagy, sósvizű medencével és jakuzzival, jól felszerelt kültéri grill konyhával ez a tökéletes hely a pihenésre, a vendégek szórakoztatására, a bulik rendezésére és napozásra a híres floridai napsütésben!

A különálló garázs légkondicionált extra lakótérré lett átalakítva, bárral, hűtőszekrénnyel és egy fél fürdőszobával. A 1/4 hektáros saroktelken található ingatlan sok helyet és teljesen privát légkört biztosít.
Hozd el a lakóautódat, és parkold a felhajtóra. Ne felejtsd otthon a sporteszközöket sem, mivel az oldalsó udvar magas kerítéssel van bekerítve, ahol több csónakot, utánfutót, jet-skit, sőt akár lakókocsit is tárolhat.
A házba belépve egy hangulatos, nyitott koncepciójú nappali és étkező fogadja majd, sok természetes fénnyel. A konyhában szép mennyezet, beépített világítás, gránit munkalapok és rozsdamentes acél készülékek találhatók. A négy hálószoba mellett egy iroda is helyet kapott. West Bradenton méltán népszerű környékén semmi ehhez hasonló nincs a piacon!

Ezt az otthont valóban látni kell, hiszen minden befektető álma az Airbnb kiadás! Nincs HOA, nincs tulajdonjogi korlátozás!
Az ingatlan 7 mérföldre van az Anna Maria-szigettől, sétatávolságra a GT Bray Parktól és a country klubtól, és 5 percre az IMG-től!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek