adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3001064
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3001064
Ingatlan adatai
Irányár: 139 000 USD
Típus: studio
Kategória: eladó
Alapterület: 32 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Jövedelem termelő, rövid távú kiadásra alkalmas ingatlan, bérleti korlátozások nélkül!

Üdvözöljük álmai befektetési lehetőségében, ebben a szuper társasházban, amely a nyugodt Sara Bay kikötőben található!
Jövedelmező befektetési lehetőséget keres? Ne keressen tovább! Ez a lakás szilárd bérleti múlttal rendelkezik, és az egyik legtöbbet foglalt egység címmel büszkélkedhet ebben a 183 lakásos komplexumban. A teljes pénzügyi előzmények kérésre rendelkezésre állnak, így saját szemével láthatja, milyen lenyűgöző hozamot termelt az ingatlan. Akár hat vendég kényelmes elhelyezésére való képessége révén a bérbeadásból származó bevételek lehetőségei szinte határtalanok!

Az újonnan felújított vinyl deszka padló modern hangulatot kölcsönöz a térnek, meleg és barátságos légkört teremtve Önnek és vendégeinek. A lakás az emeleten található, és saját erkélyéről nyugodt kilátás nyílik a városra. Legfeljebb hat vendég elszállásolására tervezték ezt a gyönyörű lakást, kényelmes emeletes ágyakkal és egy kihúzható ággyal, amelyek tökéletesek a család és a barátok fogadására is.

Az ingatlan a festői Sara Bay kikötőben található, páratlan kilátást nyújtva a vízpartra, és hozzáférést biztosít a környék legjobb vízi szabadidős tevékenységeihez. Élvezze a finom ételeket a vízparti étteremben, miközben megcsodálja a gyönyörű naplementét a kikötő felett.
Használja ki az üdülőhely-stílusú szolgáltatásokat, beleértve a fűtött medencét, a fitneszközpontot és az üzletközpontot. Ez a tökéletes hely a kikapcsolódásra egy hosszú nap után, melyet a floridai öböl partjának híres, homokos strandjainak vagy a közeli múzeumoknak a felfedezésével töltött.

Ez a komplexum a repülőtér közelében található, így könnyen megközelíthető Ön és vendégei számára.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek