adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3000308
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3000308
Ingatlan adatai
Irányár: 485 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 165 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1988
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 092 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Üdvözöljük új otthonában, a bájos Colonial Oaks lakóközösségben!

A házban egy vadonatúj konyha fogadja! Fehér, shaker stílusú fa szekrények, gyönyörű gránit munkalapok és új, fekete, rozsdamentes konyhai készülékek teszik teljessé ezt a helyiséget.
A nappali boltíves mennyezettel, dupla tetőablakkal, kővel borított, fatüzelésű kandallóval, és két ajtóval rendelkezik, amelyek hozzáférést biztosítanak a lanaihoz. A kandalló fölé szerelt TV az ajánlat része.
A belső ajtók cseréje és korszerűsítése megtörtént. Körülbelül 5 éve új, fa hatású csempe padló került beépítésre, és mindkét fürdőszobát felújították. A klímaberendezést 2019-ben cserélték ki.

A telek nagyobb, mint a legtöbb a közösségben és nincs szomszédja a hátsó udvar felől. Ez az otthon nagyszerű alapokkal rendelkezik, és készen áll az új tulajdonos kreatív elképzeléseinek megvalósítására.

Mindössze egy rövid sétára található a 22 hektáros Colonial Oaks Parktól, amely remek rekreációs lehetőségeket kínál, beleértve a tenisz/pickleball pályákat, kosárlabda pályákat, játszóteret, piknikasztalokat és grillezőket, és közösségi központot.

Közel van a bevásárlási lehetőségekhez, a UTC Mall bevásárlóközponthoz, a Benderson Parkhoz, a Celery Fields sétálóutcáihoz, a kórházhoz, éttermekhez, szórakozási lehetőségekhez, valamint gyors és könnyű hozzáférést biztosít az I-75-höz, Sarasota belvárosához és Siesta Key világhírű strandjához.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek