adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 3000307
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/3000307
Ingatlan adatai
Irányár: 450 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 161 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 768 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző, tóparti házat Sarasota méltán népszerű South Gate Ridge közösségében, három hálószobával, két fürdőszobával és egy autó számára garázzsal.

A neves építész, Ruth Richmond által tervezett klasszikus, 1960-as évekbeli Florida Ranch stílusú otthon az elegancia megtestesítője, masszív és mégis kényelmes felépítésével és időtlen kialakításával.

Ahogy belép, olyan elbűvölő egyedi funkciók fogadják, mint a lucite ajtókilincsek és a beépített szekrények, amelyek egy kis karaktert adnak a térnek. A felújított fehér konyhaszekrények üveg előlappal és gránit pulttal feltűnő esztétikát teremtenek, amely minden háztulajdonost elbűvöl.
A nagy hálószoba nyugodt pihenést kínál, míg a fő fürdőszobát ízlésesen alakították át keret nélküli üveggel, gyönyörű csempével, új mosdóval és modern berendezési tárgyakkal.
A vendéghálószoba bőséges teret és kényelmet biztosít, az egyikben egy Murphy ágy található, amely extra alvóhelyet biztosít. A ház hátsó része felé haladva felfedezhetünk egy különálló, nagy szobát ablakokkal és fagerendás mennyezettel, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a tóra.
A hátsó udvar teljesen be van kerítve, ami a magánélet érzetét biztosítja, és tökéletes helyszín a grillezéshez és a családdal, barátokkal való pihenéshez, miközben élvezzük a tóra nyíló, lenyűgöző kilátást.

Az ingatlan kényelmes helyen, Sarasota népszerű strandjai közelében található, ahol minden olyan kényelmi szolgáltatás elérhető, amely a magas színvonalú élethez szükséges.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek