adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2954449
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2954449
Ingatlan adatai
Irányár: 500 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 139 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1973
Szintek száma: 1
Telekterület: 696 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Éljen ott, ahol mások nyaralnak!

Ezt a három hálószobás és két teljes fürdőszobás, nagy hobbiszobás családi házat aprólékosan karbantartották és felújították. Új tetőt kapott 2021-ben, új klímát 2016-ban, PGT hurrikánálló ablakokat és új melegvíz bojlert 2021-ben. 2018-ban felújították konyhát lágyan záródó szekrényekkel, fiókokkal, a fürdőszobákat pedig fürdőkáddal, egyedi jakuzzival, stb.

Mártózzon meg a kristálytiszta, árnyékolt medencében, mely 10 láb mélységgel az egyik végén, és 4 láb mélységgel a másik végén tökéletes hely a kikapcsolódásra. A medencéhez biztonsági kapu is tartozik és újonnan kapott vynil-réteget. A medence szivattyúja 2017-ben teljesen ki lett cserélve.
A házban megtalálható az egykori garázs is, amelyet szakszerűen alakítottak át egy nagy bónusz szobává, amely negyedik hálószobaként is használható, új klíma csatornákkal, de természetesen igény szerint vissza lehet alakítani garázzsá.
A buja tereprendezéssel, ülősarokkal, hintával rendelkező hátsó udvar paradicsomi környezetet biztosít. A közüzemi vízre csatlakoztatott ház ezen felül saját kúttal és öntözőrendszerrel is rendelkezik.

Az ingatlan központi helyen található, mindössze 15 perces hajóútra az Anna Maria-sziget gyönyörű strandjaitól, 15 perces autóútra a gyönyörű Robinsons rezervátumtól és 6 perces autóútra Bradenton belvárosától.

Kiváló lehetőség ingatlanbefektetésre, rövid és hosszú távú bérbeadásra!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek