adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2948674
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2948674
Ingatlan adatai
Irányár: 569 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 185 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1991
Szintek száma: 1
Telekterület: 906 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Éljen ebben a csodálatos, floridai stílusú, medencés családi házban, mindössze néhány percre Siesta Key-től!

A közel egynegyed hektáros vízparti telken álló, körkörös autóbeállóval rendelkező, osztott alaprajzú ház sokkal nagyobb, mint azt a alapterülete alapján gondolnánk, köszönhetően többek között az árnyékolt bejáratnak, a boltíves mennyezetnek és a hátsó, kültéri lakótérnek, ahol a sövénnyel zárt lanai és az árnyékolt, fűtött medence igazi privát légkört biztosít.

A világos konyhának saját kijárata van a lanai felé a reggeliző sarokból, és egy kamrával, a szomszédos nappaliba vezető bárpulttal, valamint rozsdamentes Bosch hűtőszekrénnyel és mosogatógéppel rendelkezik.
A lanai tolóajtókkal rendelkezik a fő hálószoba felé is, amely egy gardróbbal és egy saját fürdőkáddal, dupla mosdókagylóval és zuhanyzóval teszi teljessé lakói kényelmét. A ház ezeken felül még egy bónusz irodával / dolgozószobával is büszkélkedhet, valamint egy külön mosókonyhával, amely a kétautós garázshoz vezet.

Az új tetőt és a napelemeket 2018-ban szerelték fel.

Az ingatlan barátságos környéken található, a Sarasota által kínált vásárlási, étkezési, golfozási és szórakozási lehetőségek, valamint A-besorolású kórházak és iskolák, túra-/kerékpárútvonalak közelében.
Amikor majd elindul, hogy felfedezze a Suncoast-ot, egy rövid autóutat követően máris az I-75-ösön vagy a US-41-en találja magát, és már úton is van St. Pete / Tampa vagy Ft. Myers / Naples felé!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek