adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2929097
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2929097
Ingatlan adatai
Irányár: 240 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 96 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1993
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a minden részletre kiterjedően karbantartott és ízlésesen berendezett, két hálószobás és két fürdőszobás lakást a Tara Golf & Country Club területén.

Az ingatlan mindössze néhány lépésre található a közösségi medencétől és pezsgőfürdőtől. Ez a teljesen bútorozott lakás azonnal költözhető és "A" osztályú golftagság jár hozzá!

Tara Golf & Country Club

A Tara Golf és Country Klub egy privát golfozó közösség, kötelező tagsági díjjal. A tagságához tartozó szabadidős tevékenységek a következők; golf a 18 lyukú bajnoki szintű pályán, tenisz Har-Tru pályákon, teljes fitneszközpont, közösségi medence, jakuzzi, bocce, klubházi étkezés és egyéb szórakozási lehetőségek. Remek szolgáltatások a teljes floridai életstílushoz, amit keresett.

Központi elhelyezkedésű ingatlan, könnyű hozzáférést biztosít az I-75 úthoz, a bevásárlási, étkezési lehetőségekhez, és rövid autóútra van Sarasota / Bradenton nemzetközi repülőtértől, a Ringling Múzeumtól, Sarasota belvárosától, és csak 5 percre a Lakewood Ranch főutcától, a UTC Mall bevásárlóközponttól és 20 percre a legszebb strandoktól, amelyeket Délnyugat-Florida legszebb tengerpartja kínál, beleértve a Siesta Key Beach-et.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek