adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2924538
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2924538
Ingatlan adatai
Irányár: 195 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 82 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1973
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Ez a stílusosan felújított első emeleti lakás várja új tulajdonosát. Ez a lakás semmilyen felújítást nem igényel, azonnal költözhető.

Tekintsük át az elvégzett felújításokat! A konyhától kezdve a konyha és a nappali közötti falat kivették, így egy félig nyitott koncepciójú nappali lett kialakítva, helyet biztosítva egy reggeliző pultnak is. Az összes szekrény, pult, és berendezés új, beleértve a mikrohullámú sütőt, mosogatógépet és világítást is. Mindkét fürdőszobában új mosdók, WC-k, világítás, szerelvények és tükrök találhatók. Az új kád és zuhanyzó remekül néz ki az újonnan telepített metró csempe hátlappal.

A nappaliban és mindkét hálószobában szintén vadonatúj mennyezeti ventilátor található. Élvezni fogja a teljesen új beltéri ajtókat, az új festést és az új vízmelegítőt. Az egész lakásban csempe padló van; itt nincs szőnyeg! Bőven van hely egy étkezőasztalnak és székeknek. Nagyon kellemes kialakítású a lanai, sok növénnyel, amelyek privát szférát és árnyékot is biztosítanak.

A közösségnek van egy közös mosókonyhája körülbelül 20 méterre ettől az ingatlantól.

Amikor Floridába költözik, mindenki ki akarja használni a csodálatos időjárást. A lakóközösségnek van egy szép medencéje, amely egy tóra néz, és nagyszerű hely a kikapcsolódásra és lazításra. Ez a lakás egy fantasztikus területen található, amelyet éttermek és üzletek vesznek körül, és gyorsan elérhető minden. Ráadásul kevesebb, mint 10 perc alatt a világhírű Siesta Key strandokon lehet!

Nagyon laza a bérleti szabályozás, és lehetővé teszi a szezonális vagy éves lízingeket és még sok mást is, amennyiben betartja a megyei szabályozást, így ez nagyszerű vétel befektetőknek is.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek