adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2913618
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2913618
Ingatlan adatai
Irányár: 525 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 227 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1978
Szintek száma: 2
Telekterület: 987 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Örömmel hívjuk fel a figyelmét erre a hihetetlen lehetőséget kínáló családi házra, mely álmai otthona lehet ebben a csodálatos lakóközösségben, közel a vásárlási lehetőségekhez, strandokhoz, éttermekhez és sok más szolgáltatáshoz.

A négy hálószobával és 2,5 fürdőszobával rendelkező, csaknem 227 négyzetméteres, medencés ingatlan minden bizonnyal lenyűgözi majd egyedi bájával és karakterével. A legjobbra értékelt iskolai körzetben található ez a méltán népszerű lakóközösség, mely alacsony HOA-díjjal várja az új tulajdonost.

A földszintet elárasztja a természetes fény, a belépő vendégeket boltíves mennyezet, világos és tágas konyha, valamint a hátsó udvarra és a medencére néző étkező fogadja. A nappalit egy gyönyörű, padlótól a mennyezetig érő, téglából épült, fatüzelésű kandalló teszi teljessé. Minden földszinti hálószoba nagyvonalúan került kialakításra, beleértve a fő lakosztályt, amelyhez nagy fürdőszoba tartozik káddal és külön zuhanyzóval.

Nyitott lépcső vezet az emeletre, ahol helyet kapott a negyedik hálószoba, és a tetőtéri extra helyiség, amely tökéletes vendégszobának, hobbiszobának, médiaszobának. A teljesen privát, bekerített hátsó udvar igazi oázis méretes fákkal, nagy lanaival és egy szabadtéri, földbe épített úszómedencével. Élvezze a napozást a medence teraszán, amelyet floridai pálmafák és saját trópusi paradicsoma vesz körül.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek