adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2907506
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2907506
Ingatlan adatai
Irányár: 250 000 USD
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 2001
Szintek száma: 2
Telekterület: 68 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a két hálószobás és 2,5 fürdőszobás sorházi lakást egy zárt lakóövezetben, olyan szolgáltatásokkal, mint a nagy közösségi medence, klubház, teniszpályák, kosárlabdapályák és játszótér.

A földszinten nyitott nappali/étkező, étkezőkonyha, vendég-félfürdő, mosó- és szárítógépes helyiség, valamint tolóajtó található, mely a lanaira vezet, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra. A felső szinten két hálószobás lakosztály található, mindegyikben teljes fürdőszoba és gardrób került kialakításra.

Bár az épületek külső karbantartását a havidíjak tartalmazzák, a HOA díj kötelező (nem társasházi társulás) és a telek a sorházi ingatlan alatt a tulajdonosé! A díjak az épületek külső karbantartásán (festés) kívül magukban foglalják a tetők állapotmegőrzését is (2019-ben cserélték újra), a pázsit karbantartását, az alapkezelő társaságot, a szabadidős létesítményeket és egyebeket.

Ez egy kisállat-barát lakóközösség. A HOA nem korlátozza kedvencei számát vagy méretét.
Befektetők figyelem! Ezek a lakóegységek általában gyorsan kiadhatók. A HOA semmilyen módon nem korlátozza a bérbeadást, rövid távú bérlés is lehetséges, ami rugalmasságot biztosít.

Minden egység előtt van egy parkolóhely, valamint sok vendégparkoló a lakóközösség egész területén. Kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet, mindössze néhány percnyi autóútra van az i-75-től, a University Town Center Mall bevásárlóközponttól, a Lakewood Ranch-től.
Kényelmes bevásárlóközpont néhány háztömbnyire délre, ahol 3 élelmiszerbolt, éttermek, Starbucks és egyebek találhatók.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek