adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Port Charlotte 
 

Hivatkozási szám: 2897609
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2897609
Ingatlan adatai
Irányár: 155 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 89 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a Punta Gorda-i ingatlant, amely 11.400 USD éves nettó bevételt termel, ami 7,35%-os nettó megtérülési rátának felel meg a 155.000 USD értékű befektetés esetén!

Az ingatlan 89 m2 alapterületű, két hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik, és már felszerelt a következő berendezésekkel: klíma és mennyezeti ventilátorok, mosó- és szárítógépek, tűzhely és hűtő. Ezenkívül a lakópark, amelyben található, közösségi medence használatot is biztosít.

Az erdőre néző kilátással rendelkező erkély igazán segít kikapcsolódni egy stresszes nap után.

A Tamiami Trail kevesebb mint egy mérföldre van az ingatlantól: ez egy kedvelt útvonal, amely összeköti Miamit Naples-el, Fort Myers-szel, Port Charlotte-tal és Punta Gordával. A mindössze 3 km-re található Port Charlotte Middle School az egyik legjobb Charlotte megyében.

Miért érdemes befektetni egy ingatlanba Punta Gordában?
Egy friss felmérés szerint az elmúlt években átlagosan 7%-kal nőtt a Punta Gorda-i ingatlanok értéke. Charlotte megye fővárosa, Punta Gorda egy tengerparti üdülőhely Florida délnyugati részén, kilátással a Mexikói-öbölre. A város otthont ad egy nagy kikötőnek is, amely különféle tengeri szabadidős tevékenységeket és festői vízpartot kínál.
Egy ambiciózus városfelújítási projektnek köszönhetően a város jelenleg élvezi a lakónegyedek bővülésével és a szolgáltatások színvonalának emelkedésével járó előnyöket. Punta Gordában ezenkívül neves golfpályák és a történelmi épületek sora, valamint számos természeti park található.

Ha rövid- és középtávú befektetést szeretne vásárolni, akkor ez az ingatlan különösen alkalmas ajánlat!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek