adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2871073
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2871073
Ingatlan adatai
Irányár: 268 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 103 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1973
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Lazítson és élvezze a reggeli kávét, miközben a felébrednek a madarak és felkel a nap a 12-es hajóút vize és a zöldellő Palm Aire Country Club Champions pályája felett.

A lakás teljes bútorzattal eladó!
Az étkezőkonyha kemény pultfelületekkel, tömörfa szekrényekkel, süllyesztett világítással lett felszerelve és átjárást biztosít az étkezőbe. Az lakásban van egy nagy hálószoba gardróbbal és beépített polcokkal.

Az ingatlan a két fűtött közösségi medence, a klubház és a fitneszközpont közelében található.

Opcionális a tagság a Palm Aire Country Klubba, amely egy elsőrangú magántulajdonban lévő klub és teljes egészében a tagok üzemeltetik. A klubnak két pályája van, a Dick Wilson által tervezett Champions pálya, amely teljes Tee to Green felújításon esett át 2021-ben, és a kihívásokkal teli Lakes Course, amelyet Joe Lee tervezett.
A klubban 8 Har-Tru teniszpálya is található, amelyek közül 6 ki van világítva az esti játékhoz, és minden képzettségi szinten rendszeresen indulnak golf- és teniszcsoportok. Olimpiai méretű medence körpályákkal, 24 órás fitneszközpont és teljesen kivételes étkezési lehetőségek. A tagok közössége igazán nyílt és vendégszerető. Több különböző tagsági szint áll rendelkezésre családi vagy egyéni bontásban is, az Ön igényeitől és életmódjától függően.

Kevesebb, mint tíz percre több bevásárlóközpont is elérhetó: Publix, Super Wal-Mart, University Town Center bevásárlóközpont és a 213-as kijáratnál található Outlet bevásárlóközpont. Akár északra megy Bradentonba és Tampába, akár délre Sarasota és Venice felé, a 75-ös főút jó választás és mindössze 8 mérföldre van.
A Sarasota Bradenton repülőtér (SRQ) 8,5 mérföldre található, és szintén gyorsan elérhető Sarasota belvárosa, a Lakewood Ranchh, az egyetemi városközpont és a sok világhírű strand, amelyekről Sarasota annyira híres!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek