adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2865298
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2865298
Ingatlan adatai
Irányár: 550 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 181 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1984
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Üdvözöljük leendő saját paradicsomi oázisában! Eladásra kínáljuk ezt a rendkívüli lehetőséget biztosító, csodálatosan felújított, öt hálószobás, medencés házat, amely Sarasota szívében helyezkedik el, az Evergreen Park varázslatos és csendes lakóközösségében!

A közelmúltban számos felújítás történt, beleértve az új ablakokat és üvegajtókat 2020-ban és egy fantasztikus új úszómedencét, mely a kerítéssel teljesen körbevett hátsó kertben kapott helyet. A lenyűgöző, osztott alaprajzú házba belépve a napfényes nappali fogadja az érkezőket, ahonnan átsétálhatunk a felújított konyha és étkező területre, amelyben új rozsdamentes acél készülékek, fehér szekrények, gyönyörű háttérvilágítás, süllyesztett és függesztett világítás is található. Innen közvetlen átjárási lehetőség került kialakításra a lanai és a medence felé.

A nappalin túl található a csodálatos fő hálószoba új mennyezeti ventilátorral, új padlóval, beépített szekrényekkel, felújított fürdőszobával és közvetlen kijárattal a lanai és a medence felé!

A négy hihetetlenül tágas vendég hálószoba új mennyezeti ventilátorokat és új padlót is kapott. Ezek közül a szobák közül a legnagyobb saját közvetlen kijárattal rendelkezik a lanai és a medence felé! A vendég fürdőszobát is felújították, ahonnan szintén elérhető a lanai!

Lazítson egy itallal a kezében, és tapasztalja meg az igazi floridai életstílust a fedett lanai-n, a látványos úszómedencéje mellett, vagy csak egyszerűen élvezze a naplemente nyugalmát!

A város könnyen elérhető és vele minden, amit csak Sarasota kínálni tud! Élvezze a napsütést a közeli Siesta Key, Lido Key, Longboat Key és más világhírű fehér homokos strandokon, vagy kényeztesse magát változatos étkezéssel, művészeti és kulturális programokkal, látogassa a bevásárlónegyedet, beleértve a híres St. Armands Circle-t is. Fesztiválok és termelői piacok várják, és végtelen floridai élvezetek!

Az ingatlan mindentől kényelmes távolságra helyezkedik el: I-75-ös út, Tamiami Trail (Rt. 41), Clark Rd., Bee Ridge Rd., Fruitville Rd., Sarasota Memorial Hospital, Sarasota Bradenton nemzetközi repülőtér, Downtown SRQ, az UTC Mall, múzeumok, művészeti központok, Színházak, parkok, közösségi központok, természetvédelmi területek, strandok, kikötők, világszínvonalú golfpályák és horgászati lehetőségek!

Az Ön új otthona a vízhez közel található, de egy X árvízi zónában (nem szükséges árvízi biztosítást kötni).
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek