adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2864865
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2864865
Ingatlan adatai
Irányár: 475 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 147 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 2020
Szintek száma: 1
Telekterület: 728 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma
Részletes leírás
A tökéletes kikapcsolódásra vágyik, ahol maga mögött hagyhatja a hétköznapok nyüzsgését? A Manatee folyótól néhány lépésre található ez a 2020-ban épült rezidencia, Hardie-deszka külsővel és festői, fedett verandával a luxus és a nyugalom ideális kombinációját kínálja.

A nyitott koncepciójú belső térben a pompás uszadékfa tónusú padlók természetes fényben úsznak. A lelkes szakácsok imádni fogják a zökkenőmentes átjárási lehetőséget az étkezőből a konyhába, amely rozsdamentes acél készülékekkel, bőséges előkészítő hellyel, bejárható kamrával, valamint a barátok és családtagok szórakoztatására szolgáló tágas bárpulttal is felszerelt.
Puha szőnyeg és mennyezeti ventilátorok növelik a hálószobák kényelmét. Természetesen a fő hálószoba személyre szabott, egyedi szekrényekkel ellátott gardróbbal is rendelkezik, valamint dupla mosdóval, keret nélküli üvegzuhannyal és káddal ellátott, elegáns fürdőszobával egészül ki. Két további hálószoba osztozik a vendégfürdőn, valamint a ház része még egy belső mosókonyha gardróbbal.
Élvezze a természet közelségét a tágas hátsó udvaron, ahol a gondos tereprendezés árnyékos menedéket biztosít.

Bónuszként könnyen elérhető a Riverwalk és a Rossi Park, valamint a belvárosi kulturális negyed színházzal, extra és hétköznapi éttermekkel, termelői piaccal, utcai fesztiválokkal, házi sörfőzdékkel és egy művészeti központtal.
Sarasota és Tampa repülőterei is kényelmesen elérhetők. Az ingatlan közel van St. Pete és Tampa belvárosához. Számos világhírű vidámpark elég közel van egynapos kirándulásokhoz is.

A „floridai életstílus” mindenből a legjobbat kínálja!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek