adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2861652
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2861652
Ingatlan adatai
Irányár: 380 000 USD
Típus: ikerház
Kategória: eladó
Alapterület: 170 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1979
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az új tetővel rendelkező, felújítást nem igénylő, két hálószobás és két fürdőszobás házat a méltán népszerű Palm-Aire közösségben. A jól karbantartott és gyönyörű, kulcsrakész ingatlan buja növényzetű, parkosított kerttel és szilárd burkolatú kocsifelhajtóval, aszfaltozott udvarral és vaskapuval rendelkezik.

A kellemes elrendezés egy tágas nappalit kínál fapadlóval, valamint egy felújított étkező-konyhát gránit munkalappal, rozsdamentes acél készülékekkel és reggelizővel. Egy belső mosókonyha is kényelmesen elhelyezhető a konyhán kívül. A fő hálószobában egy nagy gardrób is helyet kapott és a szoba saját fürdőszobával rendelkezik.
A nagy méretű bónusz szoba dupla ajtókkal csatlakozik a fő hálószobához, és további vendégek elhelyezésére is lehetőséget ad. A második hálószoba világos, sok gardróbhelyiséggel, a második fürdőszoba pedig szinte közvetlenül az ajtó előtt található.

Pihenjen az üveggel védett floridai szobájában a faltól falig érő ablakokkal, ahonnan a hátsó udvarra nyílik kilátás.
Kényelmesen elsétálhat a közösségi klubházhoz és a junior méretű fűtött medencéhez. A Palm Aire egy aktív Country Club közösség. Az opcionális Palm Aire Country Club golfpályát, fitneszközpontot, és teniszpályát kínál. Palm Aire közel van az UTC Mall bevásárlóközponthoz, éttermekhez, más bevásárlóközpontokhoz, az egészségügyi ellátáshoz, és gyorsan elérhető a SRQ repülőtérről és a gyönyörű Gulf Coast strandok mellől.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek