adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2856571
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2856571
Ingatlan adatai
Irányár: 530 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 164 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 2002
Szintek száma: 1
Telekterület: 890 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörűen felújított és beköltözésre kész otthont, amely egy igazán értékes, nagy méretű, buja növényzettel parkosított saroktelken található.

A konyha különlegessége az egyedi fa szekrényekben rejlik, melyet kiegészítenek a csúcsminőségű rozsdamentes acél készülékek, a hatalmas sziget és a végtelennek tűnő kvarc munkalapok. A ház boltíves mennyezettel és igazán nagy ablakokkal rendelkezik, így mindig természetes napfény árasztja el a belső tereket.
A nappali/étkező/konyha nyitott, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a medencére és a lanaira. Mindenütt szilárd padlóburkolat van, az ingatlan teljesen szőnyegmentes a könnyű tisztítás érdekében. A tágas mesterlakosztályt kaliforniai gardróbrendszerrel és „spa-szerű” fürdőkáddal újították fel.
A lanairól élvezheti a gyönyörű naplementéket. Egy tartály nélküli földgáz-bojler és egy tágas, kétállásos garázs, valamint egy szúnyogháló-ketreces saját medence is tartozik az ingatlanhoz. Mindez egy barátságos, jó fekvésű környéken, alacsony HOA-díjakkal, közel a Lakewood Ranchhoz, a Jigg's Landing County Parkhoz nyilvános hajókibocsátással, iskolákkal, éttermekkel, üzletekkel, az államközi utakkal és még sok mással.

A hirdetés fotói közül több is utólagos szerkesztésen esett át, hogy egy elképzelés szerint berendezett szobákat is bemutasson!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek