adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2834890
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2834890
Ingatlan adatai
Irányár: 675 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 214 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 2003
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 051 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Itt a kiváló lehetőség, hogy Öné legyen ez a minőségi, Lee Wetherington által épített, négy hálószobás és három fürdőszobás, fűtött medencével rendelkező tóparti ház. Élvezze a felejthetetlen floridai naplementét a medencéjéből és a nyugati fekvésű lanai-ról.

A nagyon népszerű és díjnyertes Ashley alaprajz számos funkciót kínál az olyan vásárlók számára, akik hagyományosabb alaprajzot keresnek. Az Ashley alaprajz formális nappalit és étkezőt, külön családi szobát és osztott hálószobákat kínál. Így az ingatlan egy nagy méretű fő lakosztályt biztosít a ház egyik oldalán, és további hálószobákat a másik oldalon. A fő lakosztályában ülősarok, tálcamennyezet, gardróbok, kerti kád, zuhanykabin, dupla mosdókagyló és sminkpult található.
A középső szigettel rendelkező nagy konyha cseresznyefa szekrényekkel, dizájnos háttérvilágítással, szekrény alatti világítással és a legújabb rozsdamentes acél készülékekkel van ellátva. Az akvárium ablakkal rendelkező reggeliző sarokból gyönyörű kilátás nyílik a medencére és a tóra.
Két vendég hálószoba található a konyha oldalán, melyek ajtóval és folyosóval vannak elválasztva a minél jobb privát szféra érdekében. Az ingatlan hátsó részén található negyedik hálószoba irodaként/hobbiszobaként is funkcionálhat. Ez a kivételes alaprajz két lanai teret kínál a csodálatos szabadtéri élethez.

A tulajdonosok kicserélték a klímarendszert, a vízmelegítőt, és gyönyörű téglaburkolatokat tettek fel a nagy medence-teraszra. A Tara Preserve olyan golfpályát kínál, ahol nincs szükség golftagságra, közösségi medencével és gyógyfürdővel is rendelkezik, valamint tenisz- és más sportpályákkal. A nagyon kedvező árú HOA díjak tartalmazzák a teljes kábeltévé és internet csomagot.

A lakóközösségtől ideális távolságra van a UTC Mall bevásárlóközpont, a Lakewood Ranch, a gyönyörű Suncoast strandok, számos étterem, vásárlás és számos egészségügyi intézmény.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek