adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: 2825673
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2825673
Ingatlan adatai
Irányár: 680 000 USD
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 200 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: 1995
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 092 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az egyedülálló, frissen felújított, medencés családi házat! A lenyűgöző kivitelezésű ingatlan egy gyönyörű golfpálya közelében található.

A házhoz érve szinte vonzza a tekintetet a körkörös autóbeálló, a fedett előtér és a 2 autós garázs. Ha kinyitja a bejárati ajtót, egy gyönyörű, nyitott elrendezésű, természetes fénnyel teli szoba fogadja Önt. Az extra nagy tolóajtókkal és a lélegzetelállító, tengerparti ihletésű kandallóval kiegészítve a lakótér kellő mennyiségű otthonosságot sugároz, miközben megőrzi modern megjelenését.

A konyhába lépve lenyűgözőnek találja majd szekrények és pultok kínálta pakoló- és munkafelületet. Az újonnan felújított elemekkel, mint például új munkalapok, új szekrények, új készülékek, a dupla sütő és gáztűzhely, új berendezési tárgyak, új világítás és még sok más, ez a konyha minden szakács álma.
Az egyik nagyszerű szempont ebben az otthonban az étkezőhelyek változatossága. Egy elegáns étkezővel, egy 4 személyes nagy szigettel, valamint egy kevésbé formális étkezővel a lehetőségek szinte végtelenek! Ha beköltözik a fő hálószobába, gyorsan beleszeret majd a tágas térbe, a felújított, dupla mosdókagylós fürdőszobába, mely a két személyes jacuzzival, egy gardróbbal, valamint egy saját udvari kijárattal teljes kényelmet kínál.

A tágas terasz terület a medence körül nagyszerű lehetőség a szabadtéri étkezésre és szórakozásra. Érdemes még megemlíteni a golfkocsi garázsát, a nemrég feljavított cseréptetőt, a közvetlen hozzáférést a golfpályához, a közösségi szolgáltatásokat!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek