adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Tampa 
 

Hivatkozási szám: 2776726
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2776726
Ingatlan adatai
Irányár: 130 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 69 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Fektessen be egy ingatlanba a floridai Tampában, és biztosítson 5,76%-os nettó hozamot.

Ez a tampai ingatlan 7.489 dollár éves nettó bevételt termel, ami 5,76%-os nettó megtérülési rátának felel meg a 130.000 dolláros befektetés értékén, plusz az ingatlankezelés díjmentes az első évben.

Az ingatlan 69 m2 alapterületű, 1 hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. Ezenkívül a lakópark, amelyben található, számos szolgáltatást kínál.

Miért érdemes ingatlanba fektetni Tampában?

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, mely a félsziget nyugati partján található; a Mexikói-öbölre néz, és sok tekintetben a környező vidék központja. Itt található néhány, a Fortune 1000-be tartozó cég, amely a forgalom szerint az ezer legsikeresebb amerikai vállalat. Tampa Florida harmadik legnagyobb városa a lakosság számát tekintve, az állam 1. kikötője a tonnatartalom szerint és a második, ha a körutazások forgalmát nézzük. A város ad otthont a fontos MacDill légibázisnak is, egy katonai létesítménynek, amely 15.000 fős katonai és polgári személyzetet lát el.

Nemzetközi repülőterének köszönhetően Tampa jó összeköttetéssel rendelkezik az Egyesült Államok számos népszerű városával (többek között Los Angeles, San Francisco, Seattle, Chicago, stb.), valamint Kanadával és Európával.

Tampa olyan város, ahol az elmúlt években a legtöbb új lakos érkezett, mindenekelőtt azoknak a nyugdíjasoknak és családoknak köszönhetően, akik Kanadából és az Egyesült Államok északi részéből úgy döntöttek, hogy Florida enyhébb éghajlatára költöznek, hogy élvezhessék a kiváló szolgáltatásokat, valamint a környék gyönyörű strandjait. Az úgynevezett "hómadarak" jelensége rendkívül érdekes célponttá teszi a bérbeadásból származó bevételek miatt, tekintettel a bérlőkre általánosan jellemző stabilitásra.

Mindemellett Tampa a sport területén is megőrizte jelentőségét: otthont adott az 55. Super Bowlnak a Raymond James Stadionban!

Mindezek az elemek érdekes piactá teszik Tampát az ingatlanbefektetések számára, különösen azok számára, akik rövid vagy középtávú befektetést szeretnének választani, tekintettel a helyszín nemzetközi vonzerejére és a stabil és folyamatos bérbeadási bevételre.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek