adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Orlando 
 

Hivatkozási szám: 2726789
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2726789
Ingatlan adatai
Irányár: 387 900 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 135 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
The Grove Resort – Egy kiváló lehetőség, hogy Floridában fektessen be!

A Grove Resort & Spa az édes otthon élményét nyújtja az otthonától távol. Azoknak építettük, akik el akarnak szabadulni a hétköznapoktól és meg akarják tapasztalni a varázslattal és csodákkal fűszerezett valóságot.
Összesen 878 db - kettő vagy három hálószobás - rezidencia áll a látogatók rendelkezésére az Austin-tó partján elterülő 22 angol holdas (8 hektáros) területen. Az üdülőhely exkluzív ajánlatokkal várja a vendégeit, melyek közé tartozik egy előkelő előtér, bárok, egy lagúnamedence, a lassú folyó, egy szörfszimulációs medence, egy teljes ellátású étterem, egy fürdő és még sok más! Az apartmanok tulajdonosai saját maguk is használhatják a lakásokat üdülési célból, vagy részt vehetnek vele a bérbeadási programunkban, amelyet az ország egyik legnagyobb szállodakezelő vállalata, a Benchmark Hospitality menedzsel.

Florida legszebb látnivalóival és legizgalmasabb kikapcsolódási lehetőségeivel várja Önöket a kaland és a nyugalom központja, Orlando. Az egész család számára élvezetet nyújtanak a világszínvonalú tematikus parkok, mint például a híres Walt Disney World® és a Universal Orlando Resort. Orlando kiváló lehetőségeket biztosít a csónakázásra, horgászatra és a kulináris élményekre is, de a bevásárlás, az éjszakai élet és a szabadtéri tevékenységek - mint például a drótkötélpályás szafari, az ejtőernyőzés, búvárkodás és hőlégballonos túrák - terén is komoly hírnévre tett szert.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek