adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2603327
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2603327
Ingatlan adatai
Irányár: 7 975 000 USD
Típus: villa
Kategória: eladó
Alapterület: 589 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított luxus
Szobák száma:
Építés éve: 2005
Szintek száma: 2
Telekterület: 1 537 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás:
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence, jacuzzi
Részletes leírás
Ez a lenyűgöző, építészetileg tervezett otthon közvetlenül a Sarasota-öbölben és a híres St. Armands körön található. Ez a ház 2005-ben épült közvetlenül az öböl partján, hogy megragadja a mérföldes kilátást a ház szinte minden szobájából.

A házat teljesen felújították 2020-ban, hogy fokozzák az alkalmi és fényűző életérzést. Ahogy belép a privát kapukon, értékelni fogja a finom részleteket és az importált Cantera kőborítást, beleértve a medencét és a teraszterületeket is.

A házba az egyedi mahagóni kettős ajtókon át belépve a nappaliba érkezünk, tekintetünket a mennyezet és a nyitott lépcsőház ragadja meg. A kandalló és teljes értékű bár mellől hihetetlen kilátás nyílik a Sarasota-öböl kettős szélű végtelenített medencéjére: ez a szoba a család abszolút kedvence lesz.

A séfek által inspirált ínyenc konyha Taj Mahal kvarcitával a legnagyobb partit is képes kiszolgálni. Minden készülék új: Wolf gáz főzőlappal, fali sütő, mikrohullámú sütő / légkeveréses sütő, Sub Zero hűtőszekrény, mosogatógép, illetve egy előkészítő mosogató. Van egy evő Nook és számláló bárszékekkel és egy külön étkezővel, amely számos emlékezetes estén nyújt majd kilátást az öbölre.

A saját nagy lakosztály privát teakonyhával, nappalival épült, kilátással a medencére és az öbölre, és tartozik hozzá gardrób és fürdőszoba. Három további fürdőszobás hálószoba található az első szinten, valamint a mosókonyha. A garázs három autó számára kínál parkolást.

A lifttel vagy a lépcsőházon át juthatunk fel az emeletre, amely magában foglalja a média / játékszobát, megvilágított kvarcpultos bárral. Az öbölre néző ülősarok tökéletes egy koktél vagy pohár bor elfogyasztására. A nagy szabadtéri terasz látványos kilátást nyújt az öbölre és a Sarasota belvárosára. Van még ezen a szinten egy elegáns iroda, amelyet szükség esetén hatodik hálószobában lehet használni, és egy külön tárolószoba 1.000 üveg bor részére. Itt érhető el az ülősarok / könyvtár is, amely kényelmesen kapcsolódik a második emeleti mester lakosztályhoz. Ez egy luxus fürdőszobával is rendelkezik, zuhanyzóval és fürdőkáddal, valamint saját erkéllyel, ahonnan kilátás nyílik a St. Armands Körre.

A tágas medence mellet a teraszon rengeteg hely van a szabadtéri konyha és étkező mellett az önfeledt szórakozáshoz. Hallgassa kedvenc dallamait akár a medencéből beltéri / kültéri hangrendszerrel, beépített Apple iPad-el. Sétáljon le a dokkhoz, amely minden hajótulajdonos álma!

Csak pár lépést kell tennie, hogy elérje az üzleteket és éttermeket a St. Armands körön, és egy rövid sétával elérheti a gyönyörű Lido strandot, természeti ösvényekkel és parkokkal mindkét végén.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek