adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Tampa 
 

Hivatkozási szám: 2580063
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2580063
Ingatlan adatai
Irányár: 125 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 85 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Fektessen be egy tampai ingatlanba Floridában és élvezze a 6,53%-os nettó hozamot.

Ennek a tampai ingatlannak az éves nettó hozama 8.160 USD, ami 6,53%-os nettó megtérülési ráta, a befektetés 125.000 dolláros értékével számolva, valamint figyelembe véve az első évben díjmentes ingatlan kezelést.

Az ingatlan 85,4 m2 alapterületű, 2 hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. Ezenkívül a lakótelep, amelyben található, további szolgáltatásokat is kínál.

Miért érdemes Tampában ingatlanba befektetni?

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, mely a félsziget nyugati partján található. A Mexikói -öbölre néz, és sok tekintetben a régió központja, valamint számos vezető vállalat székhelyéül is szolgál. Valójában itt található több olyan vállalat is, amelyek szerepelnek a Fortune 1000 listáján. Tampa Floridában a harmadik legnagyobb város a lakosság számát tekintve, az állam első kikötője űrtartalom szerint és a második a körutazások száma alapján. A városban található a fontos MacDill Air Force Base is, egy katonai létesítmény, amely 15.000 katonai és polgári személyzetet foglalkoztat.

Nemzetközi repülőterének köszönhetően Tampa jó összeköttetéssel rendelkezik az USA számos népszerű városával (köztük Los Angeles, San Francisco, Seattle, Chicago stb.), valamint Kanadával és Európával is.

Tampa az egyik olyan város volt, ahol az utóbbi években a legnagyobb volt az új lakosok beáramlása, elsősorban azoknak a nyugdíjasoknak és családoknak köszönhetően, akik Kanadából és az Egyesült Államok északi részéről úgy döntenek, hogy Florida enyhébb éghajlatára költöznek, hogy élvezhessék a környék kiváló lehetőségeit és gyönyörű strandjait. Az úgynevezett "snowboardosok" jelenség a bérbeadást igazán jövedelmezővé teszi, tekintettel e bérlők stabilitási jellemzőire.

Ezenkívül a Tampa megszilárdította globális befolyását a sport területén is, hiszen nem csak otthont adott az 55. Super Bowl kupának a Raymond James Stadionban, hanem meg is nyerte azt.

Mindezek az elemek teszik Tampát értékes piaccá az ingatlanbefektetők számára, különösen azoknak, akik rövid távú befektetést szeretnének választani, tekintettel a hely nemzetközi vonzerejére, valamint a stabil és folyamatos bérleti jövedelemre.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek