adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: 2567505
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2567505
Ingatlan adatai
Irányár: 190 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 92 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a teljesen felújított, két hálószobás és két fürdőszobás lakást. Az ingatlan bútorok nélkül eladó és azonnal költözhető!

Három éve a lakás nagy felújításon esett át: mosógép szárítógép csere, fürdőszobák felújítása, összes padlóburkolat csere, villamoshálózat csere, festés, új gránit pult.
Egy évvel ezelőtt cserélve lettek az ablakok, a vízmelegítő, a hűtőszekrény.

Mindenekelőtt az elhelyezkedést kell kiemelnünk! A Sienna Park kevesebb mint három mérföldre található a Siesta Key Beach-től, közel minden vásárlási lehetőséghez és szolgáltatáshoz, amire csak szüksége lehet.

Az ingatlan a komplexum csendes, hátsó részében található, távol a forgalom zajától. Mosó- és szárítógép is tartozik hozzá, valamint autó beállóhely és parkoló a vendégek részére.

A Sienna Park számos szolgáltatást és élményt biztosít, mint például a fűtött medence, tenisz- és röplabdapályák, körülkerített kutyasétáltató park, BBQ grill lehetőség, klubház és fitnesz központ.

Maga a lakás ideális állandó lakhelynek is, de időszakos otthonnak vagy befektetőknek is kiváló, mert nagyon jó bérbeadási múlttal rendelkezik. A lakóparkban van lehetőség rövid távú kiadásra is, amely nagyon ritka lakóparkok esetében. A Sienna lakóparkban a lakások jelentős része szintén turistáknak van kiadva.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek