adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Tampa 
 

Hivatkozási szám: 2248944
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2248944
Ingatlan adatai
Irányár: 72 500 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ingatlanbefektetés New Port Richey területén.

Akár 7,00% éves nettó megtérülés floridai ingatlanbefektetéssel.

Az ingatlan egy 50 m2 alapterületű, két hálószobás és egy fürdőszobás városi ház New Port Richey-ben, mely teljesen klimatizált, továbbá rendelkezik mennyezeti ventilátorokkal, mosó- és szárítógéppel, sütővel, mikrohullámú sütővel, tűzhellyel, mosogatógéppel és hűtőszekrénnyel, kerti kilátással és parkolóhellyel.

Ez a ház évi nettó 5.076 dollár bevételt termel, 7.00% éves megtérüléssel a 72.500 USD ár alapján, a magas floridai ingatlanárak ellenére, továbbá az ingatlan kezelési díjat az első évre nem kell kifizetni.

Miért fektessen be New Port Richey-ben?

New Port Richey Florida nyugati partvidékén található, Észak-Tampa központjában és egyszerre kínálja a természet és az óceán közelségét a magas szintű szolgáltatásokkal. A környéken számos étterem, klub és bevásárlóközpont található, és sok érdekes rendezvény otthonául is szolgál.

Mindezek az értékek kellemes időjárással párosulnak és a város közelsége Tampa központjához igen kedvelt turisztikai célponttá teszik, és így igazán alkalmas ingatlanbefektetéshez.
Ha középtávú befektetési lehetőséget keres, ez az ingatlan egy jó és biztonságos megoldás, különösen ha figyelembe vesszük a piaci átlaghoz képest igazán versenyképes vásárlási feltételeket és a régió közepesen-magas nemzetközi vonzerejét.

Fektessen be velünk!
Befektetőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy magas és biztonságos hozamot kínáló ingatlanokat vásárolhassanak. Ezeket az ingatlanokat jelenleg is aktívan bérlik olyan piacokon, ahol a piac folyamatosan erősödik. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: a bankszámla nyitástól kezdve a dokumentumok benyújtásán keresztül, a közös költség díjak és az ingatlan adó befizetéséig akár a teljes ingatlan menedzselést átvállaljuk, felügyeljük a felújítási munkálatokat, vállaljuk a jogi és pénzügyi képviseletet, a cégalapítás minden részfeladatát, a bérleti díjak beszedését, kezelését, a rendszeres értékelemzést.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek