adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Bradenton 
 

Hivatkozási szám: X2183407
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2183407
Ingatlan adatai
Irányár: 232 400 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 161 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2020
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás

Fedezze fel a lenyűgöző Vercelli Garden lakásokat az Esplanade Golf and Country Club-ban a Lakewood Ranch közösségben.

Tapasztalja meg az új ihletésű élet szintjét és élvezze az üdülőhely-stílusú szolgáltatásokat. Az aktív kikapcsolódástól a pihentető tevékenységekig az Esplanade Golf & Country Club mindenkinek kínál valamit. A lakópark körülbelül 600 hektáron fekszik, tavak, természetvédelmi és vizes élőhelyek között.
A tulajdonosokat szolgálja a helyszínen elérhető létesítmények, beleértve két luxus szálloda szintű medencét, kültéri tereket, tűzrakót, fitneszközpontokat, sportpályákat, étkezési lehetőségeket és még sok minden mást ... mindegyik golfkocsival elérhető. Ez a csodás lakás tartalmazza a golf tagságot és luxus létesítmények használatát. A fotók a modellházról készültek, az lakópark építés alatt van, az átadás folyamatos. A Caserta VII Garden Lakás 161 négyzetméteres, 2 hálószobás és 2 fürdőszobás, szúnyoghálóuott terasszal endelkezik. A nagyobbik lakosztályban két gardróbszekrény, dupla mosdókagyló, beépített zuhany és egy szekrény található.
A Caserta otthonához tartozik még egy garázs is.



A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb floridai ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló floridai ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek