adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Sarasota 
 

Hivatkozási szám: X2183406
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/2183406
Ingatlan adatai
Irányár: 289 000 USD
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 144 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 1975
Szintek száma: 1
Telekterület: 2 023 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás

Nyugalom és béke szigete

Mindössze 13 percre a Siesta Key beachtől!

Tökéletes kikapcsolódási lehetőség mindenkinek, aki egy kis nyugalomra vágyik. A ház körül egy természetvédelmi terület húzódik, mely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyúlt azok számára, akik szeretnék élvezni a természetet, séta közben hallgatni a madarak énekét, horgászattal feledtetnék a stresszes hétköznapokat vagy kirándulnának egyet a természet lágy ölén a Red Bug Slough Preserveben.

A ház 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, továbbá egy házzal egyben lévő, de teljesen elzárható vendég lakosztállyal. A konyhából közvetlen összeköttetéssel juthatunk ki a teraszra, ahol saját medencében pihenheti ki az ember a fárasztó napokat.

Az ingatlanban új hurrikánbiztos ablakok és teljesen új légkondicionáló került beépítésre. A tetőt 2017-ben újították fel teljes körűen, valamint új még garanciális az úszómedence gépészete

Ez a családi ház igazán kiváló választás lehet mindazok számára, akik télen saját családjukkal szeretnék kiélvezni a lehetőségeket, valamint többletbevételre szeretnének szert tenni a rövid távú kiadási lehetőségek által.


A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb floridai ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló floridai ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek