adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Venice 
 

Hivatkozási szám: X1961113
Adatlap: https://floridaingatlanok.hu/ingatlan/1961113
Ingatlan adatai
Irányár: 162 900 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 116 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 1982
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás

Minden házon belül : a lakás, klubház, medence, hajódokk, kajakozás

Pihenjen az egész szezonban teraszon, kilátással a gondozott zöld gyepre. 2 hálószoba, 2 fürdővel,mindegyik nagy gardróbbal. A nappali és az étkező nagyméretű és a szúnyoghálózott teraszhoz kapcsolódik. A konyha nagyon jól felszerelt, A garázsbeálló mögött külön helyiségben van a háztartási helység, mosó és szárítógéppel.

Tóparti medence és klubház, sétatávolságra gyalogösvényekhez, teniszpályákhoz és krikettpályákhoz. 4,2 km-re a világhírű cápafogas Venice-istrandtól. Élvezze a közeli éttermeket, bevásárlóközpontokat, színházakat és Velence történelmi belvárosát. Ha a másik irányba indul,már fel is kanyarodhat az autópályára Sarasota és Tampa felé. Extra parkoló a fedett garászbeálló mellett a második autónak. A lakópark szolgáltatásai: fűtött medence,hajódekk, és újonnan felújított klubház tartozik. Jöjjön haza a barátságos Pinebrook Lake klubba! Kisállat tatható a lakópark szabályai szerint. Minimum egy hónapra adható bérbe.

Mit lehet Veniceben csinálni? Venice Sarasotától pár km-re délre van, gyakorlatilag egybeépült. Nincsenek történelmi látnivalók, régi épületek, mint eredeti névadójában, az olaszországi Velencében. Csak gyönyörű strandok, gondozott parkok, medencék, éttermek, iszonyú jó francia pékség, nyugalom és szépség. Lehet biciklizni, kajakozni, horgászni, vásárolni, nagyon jókat enni, és mindent kezdeni a következő héten elölről!

itt egy kis videó a városról :

https://www.youtube.com/watch?v=XHzHFQZgisg


A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb floridai ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló floridai ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek